Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Salau cu legume la abur

Din categoria mancarurilor fara multe calorii, ne-am gandit sa pregatim salau cu legume in Dry Cooker.

Ingrediente:

• 2 medalioane de salau

• 1 morcov mic

• 1 pastarnac

• zeama de la o lamaie

• 1 ceapa verde

• 2 catei de usturoi

• ½ ardei capia rosu

• 150 ml apa

• 50 ml ulei de mssline (sau unt)

• sare

• piper

• marar

Mod de preparare:

Amestecam uleiul cu condimentele, usturoiul zdrobit si zeama de lamaie. Cu acest sos ungem bine pestele si-l punem in Dry Cooker, unde il lasam sa se rumeneasca, iar cand este aproape gatit il ridicam de pe foc.

Apoi marunţim ceapa, pastarnacul si ardeiul, iar morcovul il dam prin razatoarea fina. Condimentam dupa gust si le punem in Dry Cooker, unsa prealabil cu putin ulei. Cand legumele s-au gatit pe jumatate, adaugam in tigaie si medalioanele de peste, 150 ml de apa, dam focul spre mic si punem capacul pentru a se gati la abur.

La final, presaram pe deasupra marar verde tocat marunt.

Pofta buna!