Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Alimente cancerigene pe care le consumi zilnic! Iata ce trebuie sa excluzi din regimul tau alimentar

In ziua de azi, exista o multime de alimente care pot provoca cancer si pe care oamenii le consuma zilnic, fara sa stie ca ele sunt cancerigene.

In ziua de azi, exista o multime de alimente care pot provoca cancer si pe care oamenii le consuma zilnic, fara sa stie ca ele sunt cancerigene

 

Alimente prajite

Alimentele prajite sunt unele dintre produsele cele mai cancerigene, deoarece sunt supuse tratamentului termic. Temperatura de gatit devine prea mare, si, astfel, alimentele iau compusi cancerigeni. Ca sa nu mai vorbim de cartofii prajit, care sunt foarte nocivi pentru organism.

Conserve

Daca doriti sa va protejati de alimentele cancerigene, atunci evitati sa mancati conserve, pasta de tomate din magazine, sosuri pentru pizza şi paste, gem cumparat de la magazin, conserve din carne şi peşte. Lista este mare! In schimb, alegeti alimente in recipiente din sticla.

Popcorn pentru microunde

Popcornul care este pus intr-o punga pentru cuptorul cu microunde, este captusita cu o substanta chimica care este cancerigena. Conform studiilor, floricele sunt asociate cu cancerul de ficat, cancerul testicular si cancer pancreatic.

Carne procesata

Carnea prelucrata contine nitrati de sodiu, care sunt responsabili pentru riscul crescut de propagare a celulelor tumorale. Alimentele procesate contin conservanti care sunt responsabili pentru alte boli legate de alte afectiuni cauzate de stilul de viata saraca.

Carne rosie

Carnea rosie creste riscul de cancer de colon. Dar daca este consumata in doze strict controlate, poate avea efectul opus. Cantitatea moderata de carne rosie are beneficiile sale de sanatate, dar trebuie sa va asigurati ca aceasta este slaba, si ca nu are prea multa grasime. Carnea rosie in exces cauzeaza cancer de san, de colon si pancreas.

Zahar

Zaharul si indulcitorii artificiali, de asemenea, provoca cancer. Dar principalul vinovat este siropul de fructoza, care este prezent in biscuiti, napolitane, sucuri şi sosuri. In schimb, inlocuiti-l cu indulcitori naturali si zaharuri, cum ar fi stafide, mere, curmale si mai mult.