Cutitul de bucatarie Santoku Rosmarino Blacksmith's
- Vizualizare rapida
- Detalii despre produs
- Vizualizare rapida
-
Lama lata din otel inoxidabil de inalta calitate. Lama ascutita manual, cu doua fete, unghi de 15° pentru ascutire si durabilitate de lunga durata. Maner cu forma ergonomica pentru o prindere mai buna. Usor de curatat sub jet de apa. Dimensiuni: 18 cm.Detalii
- Detalii despre produs
-
Cutitul de bucatarie Santoku Rosmarino Blacksmith's perfect pentru orice bucatar sau incepator!
Cu forma sa larga a lamei, acest cutit este cunoscut in bucataria japoneza drept cutitul celor trei virtuti, deoarece are calitati bune pentru taierea legumelor a pestelui si carnii. Lama este fabricata din otel inoxidabil de calitate germana, iar manerul durabil este fabricat din plastic ABS de inalta calitate. Claritatea profesionala va fi de mare ajutor atunci cand trebuie sa taiati rapid si precis bucati mai mari si mai mici de mancare. Cutitul are avantajul unei lame ascutite manual cu doua fete la un unghi de 15° pentru ascutire si durabilitate de lunga durata. Cutitul este in plus rezistent la coroziune, rugina si pete datorita slefuirii speciale. Cutitul este usor de curatat sub jet de apa cu putin detergent.
Specificatii
- Materialul lamei: otel inoxidabil.
- Materialul manerului: plastic ABS.
- Tip de otel: XC30Cr13.
- Lungimea lamei: 18 cm.
- Lungimea manerului: 13,5 cm.
- Grosimea lamei: 2,5 mm.
- Unghi de ascutire: 15°.
- Duritatea lamei: HRC 54 (+/- 2).
- Ascutirea lamei: 12 Nm.
- Dimensiune: 32 x 4,5 cm.